MK de Manvan speelde al 40 theaterzalen plat met zijn voorstelling Gék van paarden. In deze voorstelling vertelt hij hoe het is om met een paardengek getrouwd te zijn. Een herkenbare voorstelling voor alle paardengekken én hun partners, maar ook voor andere mensen met een partner die ietwat doorgeslagen is in diens hobby.

Sinds de uitbraak van het coronavirus liggen de voorstellingen, omdat alle evenementen verboden zijn tot 1 juni, stil. Ze worden verplaatst. Wie tickets heeft krijgt mail van het betreffende theater.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MK de Manvan (dat doe je hier) of like zijn facebookpagina (hier) zodat je op tijd op de hoogte bent! Hier lees je meer dan 40 reviews van de voorstelling. En dit is een verschrikkelijk leuk interview met MKdeManvan in het AD, dat ook in vele regionale bladen is verschenen, zoals De Stentor, Brabants Dagblad en De Gelderlander.

De voorstellingen van MKdeManvan worden geregeld door Marjan. Zij verzorgde de productie van de voorstelling en doet het impresariaat van MK: communicatie en afspraken met de theaters.