Een eng pretpark
Een onhandig heksje
Hoe nu te ontsnappen…?

Heksje Lukassia en de pretparkprijsvraag is het nieuwe boek dat is opgeschreven door Marjan. Opgeschreven inderdaad, want Marjan verzint niks zelf. Ze groeide op met dieren en spreekt daardoor alle dierentalen, behalve krokodils. Dit boek werd haar ingefluisterd door haar teckel Goof, die eigenlijk Govert Jan heet. Marjan hoefde het slechts op te schrijven.
Het lekkere heksenverhaal is geschikt voor 9 tot 11-jarigen en volwassenen die van teckels, humor, uilen, pretparken en (ja heus!) de metallband Rammstein houden. Het boek heeft een harde kaft, telt 184 pagina’s en is fraai geïllustreerd door Tony Tati, van Pennestreek.nl, die ook de illustraties van Haverproducties.nl verzorgde.
Heksje Lukassia en de pretparkprijsvraag verschijnt op zeer korte termijn. Via onze shop kun je het boek alvast bestellen mét handtekening van Lukassia.
ISBN: 978-90-82109-559

Inhoud Heksje Lukassia en de pretparkprijsvraag:

Till houdt van harde muziek en van ruiken aan vieze dingen. Zijn zus Hannah is superslim, maar ook wel eens een wijsneus. Samen belanden ze in een oud pretpark. Ze lopen daar op een bijzondere manier heksje Lukassia tegen het lijf. Al snel blijkt dat de drie elkaar hard nodig hebben om aan de doodenge pretparkeigenaren meneer Fluppert en mevrouw Fuchsia te ontkomen. Lukt het Lukassia, Till en Hannah om hun boze belagers te stoppen, voordat het te laat is? Gelukkig kan Lukassia heel veel, als ze tenminste niet al te onhandig tovert …