Kennis delen met vakgenoten via de BioAcademy

2020-03-24T15:35:47+01:00

De biologische sector groeit. Nieuwe toetreders tot deze markt hebben behoefte aan kennis over biologisch produceren en handelen. Nieuwe medewerkers in bestaande bedrijven op de biologische markt zoeken kennis over waar biologisch voor staat. Overal waar algemene kennis over de sector nodig is, kan de BioAcademy een platform zijn om die kennis te delen. Jorg [...]

Denemarken eet alleen nog bio – Juist (Elsevier)

2017-10-30T18:11:39+01:00

  Voor het tijdschrift Juist (dat bij Elsevier hoort) schreef Haver Producties in 2016 een reportage over Denemarken, waar groots ingezet wordt op biologisch voedsel. Een fragment van het artikel lees je hier.   Op slimme wijze verandert Denemarken in een land waar alle voedsel biologisch is, sterker nog, biologisch is ze eigenlijk nog lang [...]

Pop-up krant van de BioVak-beurs – Nieuwe Oogst

2018-04-05T18:34:25+02:00

Tijdens twee BioVak-beurzen in Zwolle maakte het team van Nieuwe Oogst een krantje van 4 pagina's met nieuws en beelden van de beurs. Beide beursdagen kregen de beursbezoekers in de jaren 2010 en 2011 bij het verlaten van de IJsselhallen dit krantje, vers van de pers, mee naar huis. De beurs maakte in deze jaren een groei door. Het beurskrantje was een initiatief waarmee LTO een extra zetje aan een ontwikkelende landbouwsector wilde geven.

100% Biologisch restaurant: denken zoals je grootmoeder deed – Misset Horeca

2017-10-30T18:12:49+01:00

  Voor Misset Horeca schreef Haver Producties in 2016 een reportage over het 100% biologische restaurant 'L Estragon in Arhus, Denemarken, waar de vuilnisbak in de keuken leeg blijft. Denemarken zet vol in op biologisch, maar de restaurants blijven wat achter. Restaurant 'l Estragon in Aarhus, van eigenaresse Sisse Budtz, kan wel bogen op het [...]

Title

Go to Top