Tijdens twee BioVak-beurzen in Zwolle maakte het team van Nieuwe Oogst een krantje van 4 pagina’s met nieuws en beelden van de beurs. Beide beursdagen kregen de beursbezoekers in de jaren 2010 en 2011 bij het verlaten van de IJsselhallen dit krantje, vers van de pers, mee naar huis. De beurs maakte in deze jaren een groei door. Het beurskrantje was een initiatief waarmee LTO een extra zetje aan een ontwikkelende landbouwsector wilde geven.

De BioVak wordt niet meer gehouden. De biologische sector houdt nog wel een beurs in de IJsselhallen. In januari draait alles op de BioBeurs om de biologische producenten van voedsel en andere biologische producten. Biologisch is, zelfs in crisistijd, een groeiende sector gebleven.

De BioVak-krantjes van Nieuwe Oogst werden gemaakt door journalisten, beeldredactie en andere medewerkers van Nieuwe Oogst. Co├Ârdinatie lag bij Jorg T├Ânjes en Jelte Albada. Er zaten extra uurtjes in van andere medewerkers en beeldredacteuren van Nieuwe Oogst, waaronder Titia Tilma, Age Posset, Janita van Dijk, Willem Dijkema en Annemarie Rops.