Denemarken eet alleen nog bio – Juist (Elsevier)

2017-10-30T18:11:39+01:00

  Voor het tijdschrift Juist (dat bij Elsevier hoort) schreef Haver Producties in 2016 een reportage over Denemarken, waar groots ingezet wordt op biologisch voedsel. Een fragment van het artikel lees je hier.   Op slimme wijze verandert Denemarken in een land waar alle voedsel biologisch is, sterker nog, biologisch is ze eigenlijk nog lang [...]

100% Biologisch restaurant: denken zoals je grootmoeder deed – Misset Horeca

2017-10-30T18:12:49+01:00

  Voor Misset Horeca schreef Haver Producties in 2016 een reportage over het 100% biologische restaurant 'L Estragon in Arhus, Denemarken, waar de vuilnisbak in de keuken leeg blijft. Denemarken zet vol in op biologisch, maar de restaurants blijven wat achter. Restaurant 'l Estragon in Aarhus, van eigenaresse Sisse Budtz, kan wel bogen op het [...]

Eten met een goed gevoel – Gastvrije Zorg

2017-10-30T18:13:13+01:00

Voor het magazine Gastvrije Zorg schreef Haver Producties in 2017 een artikel over Denemarken, waar zelfs in ziekenhuizen biologisch voedsel geserveerd wordt. Dat geeft een goed gevoel! Een artikel aan de hand van vier inzichten met Michael Allerup Nielsen, destijds hoofd voeding van het Gentofte Ziekenhuis in Kopenhagen. In dit ziekenhuis wordt voedsel geserveerd dat [...]

Title

Go to Top