Project Description

Je hebt kennis van zaken en je wilt dat delen met het publiek. Misschien kan je van je studie of over je vak een artikel schrijven voor een blad, een website of een folder… Maar hoe pak je dat nu goed aan? Voor wie mooiere resultaten wil bereiken met goed leesbare artikelen kunnen Marjan en Jorg van Haverproducties een training aanbieden.

Tijdschriften en vakbladen zijn kritisch op de stukken die ze binnenkrijgen en lezers kan je alleen boeien met goed lopende teksten. Met eenvoudige aanwijzingen kunnen Marjan en Jorg beginnende schrijvers op weg helpen en schrijvers met enige ervaring hun teksten puntiger laten maken en boeiender. De training is geschikt voor bedrijven, scholen, onderzoekers, voorlichters, beleidsmakers en vast nog veel meer mensen die hun publiek willen bedienen met goede verhalen.

Behalve ervaring met zelf schrijven van artikelen, hebben Marjan en Jorg ook ervaring met begeleiden van schrijvers, trainen van beleidsmedewerkers, columnisten en studenten en redactioneel schaven aan teksten. In voorjaar 2020 verzorgde Jorg een training voor de studenten van Aeres Hogeschool in Dronten. Het was de derde keer dat hij dat op deze school deed. Trainingen zijn op maat te maken, zodat ze passen bij de doelgroep. Bel ons dus gerust voor een vrijblijvend advies!